NailArt Sunday: I carried a watermelon

Veckans tema för LeLa’s NailArt Sunday är frukter och även om jag inte BRUKAR vara med där (eftersom det krockar med min egen Nagelvårdsresa) blev jag så inspirerad av veckans tema att jag tyckte det kunde vara kul att vara med för en gång skull. Det här är också nått så ovanligt som det nagellack jag faktiskt bär just i dag, lackat i går visserligen (efter jag fotat nakennaglarna förstås) men bilden är tagen i dag. Wow! Närmast sensation i den här bloggen. NOTD-chock* som kvällstidningarna skulle ha kallat det! (Åh andra sidan skulle dom ju ha ännu roligare med att rubriksätta min nagelvårdsresa som förövrigt dyker upp lite senare under kvällen)

Melonmanikyr!

Dagens frukt är i alla fall MELON och jag är väldigt förtjust i själva idén. Däremot kan vi väl säga att jag är mindre förtjust i själva utförandet. Kladd, kladd och superkladd! Det ljusgröna lacket är ett väldigt svårlackat, matt Dependlack som ställde till det hela en massa för mig och jag BORDE ha använt en smalare och bättre pensel. Borde unna mig särskilda penslar till naglarna (och gärna akrylfärger med) eftersom jag inte vill utsätta mina bästa, smalaste penslar för nagellack och remover och i stället tog en som var för klumpig. Prickarna är gjorda med dottingtool och dom SKA vara lite oregelbundna i formen dock men dom hade gärna fått vara mera kärnformade än så här.

Tyvärr hann jag inte göra om det hela igår heller men det här känns som en nailart jag vill försöka göra en bättre version av vid ett senare tillfälle. Min söndagsgäst tyckte i alla fall att naglarna såg roliga och häftiga ut och det är kanske huvudsaken. Vanliga människor ser ju naglarna på håll och inte inzoomade i närbild som här på bloggen.

NOTD = Nail Of The Day

1 lager Seche Base
1 lager Nordic Cap/Star Nails NP07
2 lager Depend 987
1 lager Seche Vite
Mörkgrönt: IsaDora Jaded
Ljusgrönt: Depend 294
Prickar: Nordic Cap/Star nails NP12
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Depend, IsaDora, Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till NailArt Sunday: I carried a watermelon

 1. Lene skriver:

  Jeg kan godt se det ikke er 100% perfekt, men jeg synes det ser fantastisk smart og sjovt ud. Det får mig til at smile.

  • Annefia skriver:

   Det är ju egentligen MYCKET viktigare än att det är 100% perfekt! Ska bara övertyga perfektionisten i mig också. LOL (Tur bara att jag mest är perfektionist när det gäller sånt jag skapar i alla fall. Och ja, vi känner ju båda nån som är sju resor värre.)

 2. Pingback: Nagelvårdsresan: 10 veckor – sammanfattning | Fialand – Pyssel & Prat

 3. Ann-Sofie skriver:

  Tycker det blev bra, och sen måste jag säga att jag gillar din rubrik från Dirty Dancing, en favoritfilm!

 4. Helena skriver:

  Haha, I carried a watermelon. Bästa filmcitatet ever eller kanske näst bästa efter Nobody puts baby in a corner :)

  Jag gillar vattenmelonerna.

 5. Lela skriver:

  Älskar manikyren extra mycket tack vare ditt namnval:) (jag har spelat sönder ett VHS-band med den filmen på i mina yngre dagar;))

  • Annefia skriver:

   På nått sätt så är det namnet som gör hela nailarten. LOL Jag har filmen på minst två DVD:er (eller nått av dom kan vara en CD) och har haft en heminspelad VHS nån gång med. När filmne var ny sprang jag och bästa kompisen på bio om och om igen för att se den och naturligtvis skaffade vi soundtracket med men min kasettkopia har försvunnit i nån flytt.

 6. Pingback: IsaDora Jaded | Fialand – Pyssel & Prat

 7. LadyNight skriver:

  Vilken rolig idé, måste absolut låna den någon gång :)

  …åh, nu vill jag ha sommar och vattenmeloner. På stört!

  • Annefia skriver:

   Kul att du gillade idén! Låna på du bara, det skulle vara spännande att se din version. Jag har nån sorts diffusa planer om en snyggare version jag också.

   Själv vill jag nog hinna med lite mera vår första innan det blir sommar.

 8. Pingback: NailArt Sunday: Gräsliga Veckan | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack