Dagens megahaul – sneakpeak

Tänkte att ni skulle få en liten tjuvtitt på dagens megahaul*. Även om jag inte orkar fota lacken ett och ett i dag så kan det ju vara lite spännande att se dom och försöka gissa vad det är. Två lack skulle man kanske kunna identifiera (ledtråd för det ena: Måns är inte den enda mjuka katten på bilden) och i en del andra fall går det att känna igen märket i all fall. Men jag är också fullständigt övertygat om att det finns flera lack i den här högen som ni aldrig sett förut.

Måns undersöker dagens Megahaul

Gissa vem som ska roa sig med att swatcha i kväll?

* För den oinvigde (typ min mamma) så är haul vad lacknördar kallar ett stort nagellacksinköp, haul på engelska= kap, fångst, byte osv.

Det här inlägget postades i Katterna, Nagellack, Övrigt lackprat, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dagens megahaul – sneakpeak

 1. Sminkan skriver:

  Inte illa! Du har en rejäl skörd där! Och Måns är så himla söt! Hur fick du honom att posera så fint?

  • Annefia skriver:

   Det blev ju en oväntat stor skörd i dag! :o)

   Det var hur enkelt som helst, jag bara lät bli att fösa bort honom. LOL Ragdolls är supernyfikna och supersällskapliga så dom vill alltid vara med när man fotar. Dom vanliga lackbilderna fotar jag dock ute på balkongen så dom blir kattfria men annars är det nosar eller tassar med på dom flesta av bilderna jag tar. LOL Jag tycker dock att det var extra kul att han var mest nyfiken på Soft Kitty lacket, i synnerhet eftersom jag brukar sjunga Soft Kitty för honom.

   • Sminkan skriver:

    Mina stackars katter är så förhärdade att de inte orkar rycka på ett öra ens åt lack. Om man inte kan slå ner flaskorna på golvet och leka med dem.

    • Annefia skriver:

     ALLT som finns i ett hem (och inte går att äta) är kattleksaker, om det går att äta är det i stället kattmat. LOL

     Här är det ingen som snott mina lack än men Måns vill gärna tugga på mina swatchstickor.