Mera bilder på min megahaul!

Så! Nu har jag tagit lite fler och bättre bilder på mina nya lack. Ljuset är lite så där softat, romantiskt gulaktigt gyllene men det får ni leva med. Jag tror jag visar bilderna utifrån hur pass spännande dom är och sparar guldlacken till sist.

Mina reafynd!

Minst spännande i gårdagens haul är nog mina egna reafynd. Eller ja, eftersom jag förvandlats till nagelvårdsnörd så tycker ju jag personligen att det ska bli väldigt spännande att äntligen få testa ett vårdande underlack från Essie. Efter noggrant övervägande har jag kommit fram till att Essie Nourish Me nog är det bästa för mina naglar. Dessutom hade jag supertur i går så Kicks hade 20% rea på Essie + att jag dessutom fick utnyttja min 20% rabattkupong trots att det redan var en reavara (men så är dom också världens gulligaste i min Kicksbutik) så jag kom undan mycket billigare. Det var också 20kr i rabatt på L’Oreals Color Riche lack så jag unnade mig både vita Snow in Megeve och ljusrosa jellyn Marie Antoinette. Kanske inte så superspännande men lack som jag VERKLIGEN har behov av (i den mån man nu kan ha verkliga behov av nagellack, men det misstänker jag dom flesta av mina läsare anser att man kan.)

Nya lack från mamma!

Jag hade dessutom med mig min lacknörd-by-proxy-mamma som inte använder nagellack själv men som köpte några riktigt ljuvliga vårpasteller till mig i stället: Ljusaste, ljusaste blå IsaDora Cloud (från årets vårkollektion), något mörkare men ändå ljusblå IsaDora Miami Blue, gröna IsaDora Marzipan och blekt, blekt rosa Kicks Cotton Candy. Det är bra med mammor som börjat gilla nagellack, det är också bra med mammor som gillar sina döttrar.

Nya lack från Sminkan!

Utöver dom butiksköpta lacken fick jag dessutom pakeeeeet på posten Ica i går med. Min alldeles egna nagellacksfe (tänk er som en blandning av jultomten och tandfen, fast förmodligen utan skägg och vingar) Sminkan hittade några fler lack i sina gömmor som stod med på min önskelista som jag fick. Är hon inte världens gulligaste?

Från vänster: LA Colors Treasure Island, Hits Atena (lyckade inte fånga holot på bild), Darling Diva Polish Soft Kitty, Hare Cast in Bronze och slutligen Klean Color Neon Sapphire.

Sminkanfrankade lack! Weeehooooo!

Det enda problemet med min nagellacksfe är att hon inte kan räkna! Hon erbjöd sig att skicka fem lack men när jag öppnade packet vällde det ut TIO lack (plus ett extra överlack som syns i bakgrunden). Ja! Ni ser rätt! Jag fick hela fem av Sminkans egenfrankade lack!!! Det är FULLT tillåtet att vara grymt avundsjuk på mig just nu! Är dom inte fantastiska??? Två av dom är dessutom döpta efter mig. *rörd*

Från vänster: Lite Guldkant, Insomnia, Stjärnhimmel (med stjärnglitter), Fina Fia och Fias Fyrverkeri.

Det här inlägget postades i Darling Diva Polish, Essie, Frankenlack, Hare, Hits, IsaDora, Kicks, Klean Color, L'Oreal, L.A. Colors, Nagellack, Nagelvård, Sminkan och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Mera bilder på min megahaul!

  1. Sminkan skriver:

    Jösses, man ser att jag använt både effektlacket med stjärnorna och Hits Atena rätt många gånger… Man får vara lätt på handen med stjärnorna kan jag avslöja, men det är rätt fint över svart eller mörkblått.

    • Annefia skriver:

      Det är helt okej att dom är lite använda, jag har ju inte förväntat mig sprillans nya oanvända lack. Dessutom har jag ju tagit lite av dom själv till mina swatchstickor (det var rena högtidsstunden i går kväll). Jag var nyfiken på att använda just svart som bas till Stjärnhimmel så det är jul att höra att det gör sig bra på svart. Det borde ju funka bra på Neon Sapphire med (det var inga problem att lack med det lacket på stickan i alla fall) och på mitt älskade IsaDora Papagayo Blue kanske?

  2. Ann-Sofie skriver:

    Åhh många härliga lack, ska bli kul att se dessa. :-)

  3. Wiiiiiii så många fina lack :-)
    Och jo vår allas underbara Sminkan hon är snäll hon <3

  4. Gud så härligt ^^, Hon är underbart duktig och jag längtar tills du visar upp dessa :)

  5. LadyNight skriver:

    Grymt avundsjuk? Absolut! Svårt att låta bli med alla de där fina blå lacken! :P
    Och jag som suttit här med dåligt samvete över att det blivit så mycket nagellack införskaffat. Men jag ligger definitivt i lä, himla skönt! Nu kan jag fortsätta utan dåligt samvete som stör, för det verkar ju som ett fullt normalt beteende LOL För visst kan man vara i behov av vissa lack. Utan tvekan!

    • Annefia skriver:

      Oh ja! Fullkomligt normalt beteende… för en lacknörd i alla fall. LOL Jag brukar också trösta mig med att jag köpa extremt lite lack i jämförelse med många andra, i synnerhet som större delen av min haul är lack jag fått. Visst är väl Sminkans alla blå lack underbara?