NailArt Sunday: Regn

Reeeeeeegntunga skyyyyyyaaaar, var än jag seeeeeeer!!!

Temat för NailArt Sunday var alltså regn den här veckan och regnat har det gjort… mycket… och allra mest i dag. Så med det i åtanke skulle jag nu vilja föreslå några framtida teman. Vad sägs om ”Solsken”, ”Lottovinst”, ”Hälsa”, ”Semester” och ”Drömbostad”? Kan det vara nått kanske?

Regn

Men nu var det alltså regn som gällde och jag hade flera olika idéer på temat faktiskt. Tillslut valde jag dock att gå på enkelt och avskalat den här gången och försöka fånga känslan av regndroppar. Naglarna är målade med IsaDora Miami Blue och sen fick dom ett extra lager av hologlitteröverlacket ChinaGlaze Fairy Dust för att symbolisera glittret i regndropparna. Tillslut valde jag att sätta dit två strasstenar som också symboliserade vattendroppar.

Regn

Tanken var ju också lite att när sol möter regn bildas regnbågar och när solen lös på mina regn-naglar skulle det också bildas regnbågar (eller i alla fall regnbågsglitter) men ja, så lös solen med sin frånvaro (eller i bästa fall, svagt genom molnen) den här veckan och då blev inte bilderna alls lika tjusiga som jag tänkt mig (och som naglarna såg ut under lampskenet inomhus). Men ja, jag antar att det bara förstärker känslan av regn, man hoppas på det glittrande vackra men allt man får är grått och tråkigt.

1 lager Essie Nourish Me
3 lager IsaDora Miami Blue
1 lager ChinaGlaze Fairy Dust
Strasstenar
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i China Glaze, IsaDora, Nagellack, Nailart och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till NailArt Sunday: Regn

 1. Gelic' nail art skriver:

  Väldigt snyggt! Jag gillar placeringen på stenarna! Känns som att det kan vara gångbart till fler sammanhang :D

 2. Fröken Nilsson skriver:

  Verkligen fint!! Jag använder stenar o studs alldeles för sällan…..

 3. Det här var ju jättefint! Gillar basfärgen och stenarna ser verkligen ut som regndroppar!

  • Annefia skriver:

   Jättetack! Jag är väldigt förtjust i den här blå själv också, den har ju varit med ganska mycket i mina nailarts den senaste tiden. Kul att stenarna fick den effekt jag tänkt mig.

 4. Lottsky skriver:

  Gillar! Vacker blå färg och stenarna ser ut som blanka vattendroppar.

 5. Emma P skriver:

  Tjusiga regndroppar! Och jag gillar dina idéer för framtida teman;)