NailArt Sunday: Lite Guldkant på tillvaron

När temat är fritt på NailArt Sunday är det väl bästa att jag spinner vidare på min idé om teman-man-vill-ska-slå-in. I dag har jag valt ”Lite Guldkant på tillvaron” som ju skulle vara väldigt trevligt att få nån gång ibland.

Lite Guldkant på tillvaron

Den här nailarten är ovanligt blek och färglös för att vara min men dels ÄR ju inte guld särskilt färgstarkt och dels behövde jag lite av en palate cleanser efter alla färger och allt bling jag haft på naglarna den senaste tiden. Dock ska väl sägas att jag INTE bar den här manikyren i en hel vecka. LOL

Lite Guldkant på tillvaron

Jag valde att lägga Pahlish Coney Island Queen, ett nudelack med guldfärgat microglitter, som bas och sen matchade jag det med funky french-tippar målade med Orly Flare, själva guldkanten ifråga alltså. Jag tycker att dom här båda lacken fungerade väldigt bra ihop så nu är det bara att hålla tummarna för att det hela hjälper så att jag får lite mera guldkant på tillvaron.

Lite Guldkant på tillvaron

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Pahlish Coney Island Queen
1 lager Seche Vite
1 lager Orly Flare
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Nagellack, Nailart, Orly, Pahlish och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till NailArt Sunday: Lite Guldkant på tillvaron

 1. Malin skriver:

  Snyggt!
  Hoppas det fungerar, lite guldkant i tillvaron kan absolut behövas!

 2. Sminkan skriver:

  Jättefint och klassiskt!

 3. Helena skriver:

  Tycker den blev jättefin!

 4. Micki/nagelfager skriver:

  Fina färger ihop! Guld är inte min favorit på (mina) naglar men det här såg riktigt lyxigt ut!

  • Annefia skriver:

   Jag håller med dig om det här med guld, det är inte min favorit på mina egna naglar heller, men det är ett lite lagom långt steg utanför komfortzonen. LOL Kul att du tyckte att det blev snyggt och lyxigt!

 5. Nailtastic skriver:

  Det här var riktigt vackert!

 6. Lottsky skriver:

  Snyggt och elegant, gillar mycket! :)

 7. Emma P skriver:

  Snyggt och elegant! Och jag hoppas att det ska slå in för dig:)

 8. Haha, hade helt missat ditt inlägg från förra veckan :D Guldkant vore inte helt fel och denna var ju superfin!

  • Annefia skriver:

   Det är lätt att missa ibland, i synnerhet som jag tror att jag postade det väldigt sent. Kul att du gillade min tolkning av det här med guldkanter och det är nog nått vi alla behöver och vill ha.

 9. Alpha Amore skriver:

  Vansinnigt snyggt! Jag gillar verkligen kombinationen av bling och diskret.