Ännu en solnedgång!

Solnedgång

Hoppas ni inte tröttnar på att se solnedgångsbilder från balkongen för jag har nämligen inte tröttnat på att ta bilderna. Den här solnedgången kunde jag inte motstå för att den var så olika den jag visade förra gången. Tyvärr gick det inte att fånga hur fantastisk solen var. Den var alldeles lysande orangeröd, som en stor brinnande apelsin! Och hela kvällshimmelen vara alldeles lysande aprikogyllenrosa! Är det inte fantastiskt hur naturen kan blanda till färger som kan både vara gula och rosa samtidigt, färgnyanser som vi människor aldrig kan få till?

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Balkongen, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Ännu en solnedgång!

 1. jag skriver:

  Vilken häftig bild!
  Det ser nästan ut som om solen ramlat ut ur gatlyktan.

 2. 1. Tusen tack för omtanken! :-) Det var kanske inte så mycket guldvåg inblandat som trötthet. ;-) Men det var ju tur att det som kom ord lät som väl valda ord istället för svammel. ;-)

  Man gör ju som man vill med innehållet i bloggen. :-) Jag har känt att det blir ointressant för mig att skriva om det blir utan lite djup. Sen skriver jag ju inte om sånt som jag inte vill dela med mig av. Och jag skriver oftast inte när jag har jobbiga perioder, för det känns för utlämnande. Däremot kan jag skriva om jag tror att mina tankar och reflektioner kan vara av intresse för någon annan. :-)

  2. Har HELT missat dina dockor!! Vad mycket fint du gjort till dem! :-) Jag har en Blythedocka, men det var ett tagsen jag sydde ngt till henne. Kanske är på tiden. :-)

  3. Kategorin wicca? Berätta mer!!

  • Annefia skriver:

   1. Tror det är en klok idé att skriva om dom jobbiga sakerna efteråt. Då har man ju lite mer distans till sakerna och löper mindre risk att skriva sånt som man ångrar senare.

   2. Tack! :o) Det är klart du måste sy lite till din Blythe och visa henne i bloggen.

   3. Wicca finns ju med bara som en yttepytteliten etikett här för att markera dom sabbater jag firar. Jag hade en wiccablogg innan jag blev sjuk som ledde till massvis av intressanta frågor och långa och givande diskussioner med mina läsare men det är tyvärr är det inget jag orkar med längre, så wicca är inget jag kommer utveckla nått nämnvärt på bloggen. Jag måste ju tyvärr vara väldigt rädd om min hälsa nu för tiden.

   Ganska kortfattat kan man beskriva wicca som en natur- och magibaserad religion där man tror på både en Gud och en Gudinna (eller flera av varje) och anser att båda två är lika viktiga.

   Du kan läsa mer här: http://www.dimmornasdotter.se/ och här: http://www.dimmornasdotter.se/ och jag tipsar gärna om böcker om du vill veta mer.

 3. Lene skriver:

  Det er en vældig flot solnedgang. Men det er jo helt almindeligt at det aldrig kan blive helt så flot på billeder som i virkeligheden. Man kan ikke helt fotografere lyset. Men man får alligevel en fornemmelse af det fra dit billede.

  • Annefia skriver:

   Nej, inte ens dom allra bästa fotografer (och dit räknar jag ju VERKLIGEN inte mig själv) kan ju fånga hur otroligt vacker och fantastisk naturen är. Men samtidigt finns det ju saker som man bara verkligen SER om man ser det genom ögonen på en riktigt skicklig fotograf.