Sååååå länge sen!

Ja men nu har det alltså gått en heeeel vecka sen jag var och hälsade på min lillsnutt! Och vad som är ännu värre, det är MINST 1½ vecka kvar tills jag får hämta hem honom och tiden sniglar sig fram oändligt långsamt. LÄNGTAR!!!

Lillsnutten i fråga

Ja men alltså, hur står gravida kvinnor ut med all väntan? Nio månader! Okej, det kanske hjälper att man ju har barnet hos sig hela tiden medan man väntar men NIO MÅNADER!!! Och jag som tycker en vecka är en evighet.

Lillsnuttens mamma

Lillsnuttens mamma (chokladfärgad) – Kattmammor slipper i alla fall vänta i nio månader, dom är dräktiga i ca nio veckor i stället.

Lillsnuttens ena syster

Lillsnuttens lika lilla och nästan lika snuttiga syster (chokladfärgad som sin mamma). Alltså jag tycker colorpoints är så bedårande söta när dom fortfarande har så här lite färg på nosen. Alla colorpointmaskade katter oavsett ras föds vita och sen får dom mer och mer färg ju äldre dom blir. Det här ”fläck på nosen stadiet är helt klart ett favoritstadie hos mig. Tyvärr får det mig också att minnas och sakna mina egna ”kattungar”, dom som jag aldrig kan få tillbaka oavsett hur länge jag än väntar. :o( Mipan såg ju ut så här som liten.

Nej, jag planerar inte att kalla honom för Lillsnutten när han kommer. Eller ja, det kommer jag alldeles säkert kalla honom i bland, men jag har inte tänkt att han ska HETA det. Det kan ju bli lite missvisande om han blir en stor koloss till raggishane när han växer upp. LOL

Det här inlägget postades i Katterna, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Sååååå länge sen!

 1. Jag skriver:

  Han är så söt med sina tofsar i öronen!
  Jag kan förstå att dagarna sniglar sig fram. Det gör de när man väntar på nåt positivt.

  • Annefia skriver:

   Visst är väl örontofsarna charmiga? Jag gillar tofsarna dom har mellan trampdynorna med. Och sniiiiiglar är rätta ordet. Det känns som om jag aldrig kommer att få hem honom.

 2. Hedvig skriver:

  Men gud så söt! Förstår att längtan är svår… :)