Veckans presentskörd!

Tro det eller ej men jag har fått presenter och paket den här veckan med! 2012 och 2011 var åren när allt gick sönder, 2013 verkar vara året när jag får presenter. Jag gillar 2013 bättre!!!

Nya lack från Nordic Cap/Star Nails

Att mamma, som erkänt att hon håller på att utvecklas till nagellacksnörd by proxy, sticker till mig några nya lack från Nordic Cap/Star Nails när hon varit och handlat på Coop har ju hänt några gånger nu. Färgåtergivningen är ingen höjdare på bilden dock. Det faktum att bakgrunden i själva verket är kritvit ger väl en viss antydan om hur fel det blivit?

Båda lacken är mörkare i verkligheten. NP 07 är nån sorts tegelstensröd blandat med ”tomatröd”. Det kan dock bli lite förvirrande eftersom ni förmodligen tänker på sånna tomater ni köper i affären och jag tänker på sånna tomater jag brukar odla på balkongen (att jag också brukar odla svarta och gula tomater underlättare ju inte heller). NP 06 är en ljusbeige nyans med dragning åt det nudiga hållet men både ljusare och trevligare än plåsterlacket. Bättre bilder kommer ju när jag börjar använda lacken men förmodligen blir det mest i nailarts.

Ny mobil från lillebror

Den present som fick mig att tappa både andan och talförmågan för en stund var dock att min lillebror skickat mig en smartphone!!! Han tyckte synd om mig som nu var den enda i familjen som inte hade en smartphone (t.o.m vår extremt teknikfientlige styvfar har en). Han vet ju också att jag, eftersom jag är kroniskt sjuk=kroniskt fattig, inte skulle ha råd att köpa en sån här onödig lyxgrej själv, samtidigt som jag känner att jag hela tiden halkar efter andra människor både vad det gäller teknik och upplevelser pga min brist på hälsa och pengar. Fatta! JAG har en smartphone!!! Som alla andra!!! (Tror att bara att andra kroniskt fattiga riktigt kan förstå den känslan)

Bra vecka med andra ord! Och så har vi haft solsken hela veckan också!

Har passat på att kolla bloggen med mobilen nu också och den ser ut som den ska. Pust! (Bortsett från att man inte ser mycket av min tjusiga bakgrund då). Jag var lite orolig för det eftersom jag aldrig kunna kolla innan och eftersom jag råkar vara extremt petig vad det gäller webdesign.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Nagellack, Nordic Cap/Star Nails, Prat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Veckans presentskörd!

 1. Åhhh vilken fin mamma du har som vet hur mycket du gillar nagellack :-D Och en helt underbar bror som förstår dig :-)
  Du har en stor rikedom i att ha en familj som bryr sig <3

  Kroniskt fattig på pengar jodå det vet jag hur det känns,med råge… tyvärr :-(

  • Annefia skriver:

   Jag misstänkte nog att du skulle vara bekant med den situationen du också ja. Jag kan verkligen hålla med om att familjen är en stor rikedom dock. (Eller ja, dom är stora som rikedom betraktat, som familjen/släkten som sådan är dock liten)

 2. Sminkan skriver:

  Åh, vilken härlig present! Din bror är verkligen gullig! Och jag blir så glad för din skull! Jag köpte min första smartphone för några veckor sedan så jag var jäkligt sen på bollen jag med.

  Nagellacken ser fina ut. Tomatrött låter lockande och ett ljusare nude än plåster kan vara väldigt snyggt, tycker jag.

  • Annefia skriver:

   Tack! Det börjar ju kännas som om smartphone blir mer och mer ett ”måste” i dagens samhälle och det tycker jag väl lite si och så om egentligen men det är ju skönt att inte längre vara den som står utanför.

 3. Sanna skriver:

  Åhh vilket lyxår detta verkar bli för dig.. =)

  SV: Tack gumman <3
  Kramar
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Jag hoppas verkligen på det här året! (Fast det var förstås mindre kul med februaris massiva förkylning/influensa)

   Tänker på er! KRAM!

 4. Elin/Nailmanic skriver:

  Det är inte så dumt att få presenter :) Jag älskar ditt uttryck nagellacksnörd by proxy, haha, fantastiskt kul. Det är många som har blivit det i min närhet efter att mitt intresse drog igång på allvar. Jag kanske lånar det uttrycket av dig någon gång ;) Välkommen till smartphonens värld med, det är en fantastisk med beroendeframkallande värld :P

  • Annefia skriver:

   Tack! Jo, det finna väl risk att jag trillar dit när jag väl fattat vad man kan göra. Fast jag tror inte det är så stor risk att mobilen konkurerar ut datorn för mig som den gjort för vissa andra för jag är i grund och botten datornörd och inte bara datoranvändare.

   Låna å du bara. Jag tycker det är ett väldigt bra uttryck för att beskriva folk som helt plötsligt börjar intresserar sig för vilket lack man har och som börjat kolla in naglarna hos folk dom ser på TV osv, utan att själva vara lacknördar… än i alla fall.