Holofredag: Hits Atena

Dags för Holofredag igen! Hits Atena är ett hallonrosa holojelly som inte är lika holografiskt som Poseidon och Hefesto ur samma kollektion. Tyvärr tycker jag också att överlacket förstörde en del av holoeffekten den här gången vilket jag inte märkte hos dom andra två lacken. Jag vet inte riktigt om det beror på att Atena, till skillnad från dom andra, är ett jellylack eller om det beror på att jag använde ett annat överlack den här gången (testar ju Sally Hansen Diamond Flash i stället för Seche Vite ett tag).

Hallonrosa, jelly och holo är dock alla tre saker jag gillar och Atena är riktigt snyggt ändå även utan superdramatiska regnbågar, men nästa gång kommer jag nog testa utan överlack.

Hits Atena

Ett besvärligt väder med mycket moln och svårfångade solstrålar gjorde ju sitt med för att det skulle vara svårt att fota holot också. Det här är bästa bilden men tydligare regnbågar än så här har i alla fall Atena under bättre ljusförhållanden.

1 lager Essie Nourish Me
2 lager Hits Atena
1 lager Sally Hansen Diamond Flash fast dry top coat

Det här inlägget postades i Hits, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Holofredag: Hits Atena

 1. Ann-Sofie skriver:

  Vilken vacker färg! Riktigt snyggt! :-)

 2. Sminkan skriver:

  Det är en underbar färg! Du skulle nog gilla Jade Deja Vu också. Om du hälsar på mig i sommar får du göra en skittle med alla lack du vill prova och se vad som faller i smaken. :D

  • Annefia skriver:

   Du vet det här när alla lacknördar funderar på hur dom ska måla sina naglar extra tjusiga när dom ska träffa andra lacknördar? När jag hälsar på dig lär jag väl få satsa på underlack och inget mer och sen kommer jag hem med en 10-naglars skittle med fullständigt olika lack på varje nagel, glitter på en, holo på nästa osv. LOL

 3. Sussie skriver:

  Detta var såå snyggt, jag är fint med hololack med starka grundfärger. Knepigt det där med överlacket förresten, jag tycker nästan alltid att överlack försämrar holoeffekten men har aldrig reflekterat över att olika överlack skulle göra olika mycket, nu måste jag nästan testa det med de som jag har hemma :)

  • Annefia skriver:

   Det skulle vara spännande att se vad du kom fram till. Nästa gång jag lackar med Atena kommer jag nog testa lite i alla fall för att jämföra SV med Sally Hansen och med överlacksfritt. Dom andra två Hitslacken försämrades dock inte alls av SV.

 4. LadyNight skriver:

  Nej nej nej nej. NEJ. Jag tycker INTE om rosa. Inte ett enda dugg! Det blir inget rosa nagellack här inte. NEJ.

  …men det var faktiskt snyggt >.<'
  *skriver ner hallonjelly på listan*

 5. Emma P skriver:

  Åh Atena är så vacker! Atena och Hera är de jag gillar mest från Hits, de är så fantastiskt fina båda två…