Milani Gaudy Yellow

Om du tillhör dom som gillar nagellack som ser ut som om du doppat fingrarna i löskokt äggula kanske Milani Gaudy Yellow kan vara nått för dig. Själv gillar jag varken löskokt äggula som mat eller som nagellack så det lacket är väl inte direkt min grej. Om Milani Gleaming Green är ett fulsnyggt lack så är Milani Gaudy Yellow, i alla fall i mina ögon, bara fult.

Precis som Gleaming Green innehåller Gaudy Yellow också holografiskt gitter (inklusive strängglitter) men det drunknar ännu mer i det gula lacket (vilket i och för sig kanske är en fördel när det gäller just strängglitter)

Milani Gaudy Yellow

På bilderna bär jag två lager Gaudy Yellow men om jag hade planerat att bära lacket för sig själv hade jag målat på ett tredje lager (eller nej, jag hade snarare ångrat mig och tagit bort alltihop och bytt till ett snyggare lack, men ja, det kräver i alla fall tre lager för full täckning).

Milani Gaudy Yellow

Men nu ska jag inte vara orättvis mot stackar Gaudy Yellow. Lika mycket som jag avskydde den korta, korta stunden jag bara det på egen hand lika mycket älskar jag att använda det i nailarts. I det här fallet hade jag planerat att använda Gaudy Yellow som bas för mina regnbågsnaglar (+ till den gula randen) men skyndade mig att fota först. Jag tyckte gult kändes som ett bättre alternativ än en vit bas eftersom vita lack alltid kan vara lite besvärliga och eftersom jag misstänkte att den gula randen skulle kräva flera lager för att täcka annars.

Nu slumpade det sig så att jag bar regnbågarna minst en vecka (+ bl.a. pga ett skärsår under en nagel som jag inte ville utsätta för remover) och manikyren var lika snygg en vecka senare utan det minsta chipp eller tipwear så jag måste ge Gaudy Yellow beröm för sin goda kvalitet som underkläder. Dessutom använde jag det till min midsommarmanikyr också och där gillade jag att glittret gav lite extra dimension till blommans mitt. Så slutdomen blir alltså fult som stryk på egen hand men suveränt till nailart.

1 lager Essie Nourish Me
2 lager Milani Gaudy Yellow (från 3,5kg-påsen)
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Milani, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Milani Gaudy Yellow

 1. Sminkan skriver:

  Vilken tur att det har några kvaliteter. Jag fattar fortfarande inte vad jag tänkte när jag köpte de där två flaskorna… :D

  • Annefia skriver:

   Du gillar ju både gult och grönt så jag antar att du blev förförd av hur mycket dom glittrar i flaskan. I synnerhet Gleaming Green är ju smockfull med hologlitter.

   Och eftersom du hade lite hjärnsläpp fick ju jag ett bra gult lack till nailart. :o)

 2. Nageldraken skriver:

  Alltså, jag tycker det ser rätt läckert ut! Men så har jag på sista tiden känt en stark dragning till spralliga färger på naglarna. Jag kan nog tänka mig att skaffa en flaska faktiskt.

  • Annefia skriver:

   Gillar man bara färgen så kan jag ju rekommendera lacket rent kvalitetsmässigt, tyckte det var lättmålat och trevligt på alla sätt och vis (utom färgmässigt) och med fantastisk hållbarhet.

 3. LadyNight skriver:

  Jag tyckte det såg riktigt läckert ut. Trots att gult antagligen aldrig kommer hamna på mina naglar (annat i eventuella framtida regnbågar) så var det ändå fint att titta på. Det ser sådär karamell-aktigt och somrigt ut :)