Min amaryllis (del 1 av 312)

Varje jul sen jag flyttade hit 2006 har jag haft en vit amaryllis på vardagsrumsbordet. I år hade dom dock ingen vit så det fick bli en rödvit i stället.

Till traditionen här också att jag tar en massa bilder av amaryllisen i fråga och nu när jag har en blogg så är det ju en ypperlig tillfälle att plåga er med dela med mig av en del av amaryllisbilderna.

Första amaryllisfotot

Minusgraderna (det blev så kallt som -1,6 till slut) har tyvärr blåst bort i dag (usch vad det blåser!!!) så jag jobbar ju på så gott jag kan för att skapa lite julmys ändå, både här i bloggen och hemma.

Det här är förövrigt inte den enda amaryllis som kommer att fotas i bloggen nu i december. Jag har fått vissa hintar om att en helt annan typ av amaryllis kommer dyka upp här nästa vecka. Det kommer bli lite förvirrande med inläggsetiketterna har jag en känsla av. LOL

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.