Fiiiiiiiiiiin blogg!

Bara julpyntat lite! :o)

En del av mig (den superambitiösa, perfektionistiska som älskar webdesign) skulle gärna göra om hela layouten inför julen men en annan del av mig (den förnuftiga, inte särskilt pigga och friska) tycker att det faktiskt får räcka så här. Nu ska jag lyssna på den förnuftiga delen och krypa i säng en stund medan ni njuter av min heeeelt fantastiska julbanner. LOL

När jag vaknar igen ska jag försöka sitta på mina händer för att inte hålla på och pilla och ändra på bannern stup i kvarten också. Om man kanske testar att…

Oss emellan, jag har hittills testat tre nya varianter av bannern bara medan jag skrivit det här inlägget

Det här inlägget postades i Om bloggen och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Fiiiiiiiiiiin blogg!

 1. Lene skriver:

  Meget flot! Men først måtte jeg rense min cashe og prøve igen – og så så jeg stadig det gamle banner. Først da jeg prøvede at genloade siden kom det frem.

  • Annefia skriver:

   Jag var lite lat och gav nya bannern samma namn som orginalbannern för att slippa gå in och rota i koden så det är inte så konstigt om du bara såg den cachade varianten. Kul att du gillar bannern i alla fall. Möjligtvis blir den lite mera färgglad närmare jul.

 2. Birgitta skriver:

  Kul att du vill vara med i min utlottning… hoppas att du tittar in igen. Är nyfiken på din blogg, skall läsa dina inlägg.

  Birgitta :-)

 3. Birgitta skriver:

  Glömde hela adressen, gör om det och gör det bättre… hoppas jag.