Orättvist!

Danska väninnan (som med andra ord bor väldigt långt söderut i jämförelse med mig) har minsann fått snö! Och mamma som bor 4 mil norr om mig har OCKSÅ fått snö!

Men jag, jag som är den enda av oss tre som VILL ha snö och som riktigt går och längtar efter snön, jag har då inte sett till en endaste liten snöflinga. Nedrans plusgrader!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Orättvist!

 1. Christine skriver:

  hej.. jag vet ju inte var du bor.. men kan tänka mej lite söderut från Stkholm..? jag bor ju lååångt opp i norr nästan mittemot Örnsköldsvik över vattnet..o vi har fått snö(lite) idag på vår självständighetsdag,,, o nu har vi -1…Det är lite mot vad vi hade ifjol då vi hade drivor av snö.ha en bra dag..o hoppas du oxå får snö.

  • Annefia skriver:

   Typ lite söderut från Stockholm tycker jag låter som en ganska bra sammanfattning på var jag bor så det är ju ganska långt söderut, i synnerhet i jämförelse med dig. Jag har bara bott här några år (5½) men hunnit med både riktigt snörika vintrar (typ förra året) och några gråtrista. Men jag är van vid ett vintrigare klimat än så här annars och gillar inte riktigt kustklimatet här.

   Grattis till både snö och självständighetsdag! (Om nu grattis är rätta ordet? Kanske ”glad” eller ”trevlig” är bättre? Men å andra sidan känns grattis passande just för en självständighetsdag)

 2. Sanna skriver:

  Här i hälsingland så har det inte heller kommit många snöflingor..några fjun och några minusgrader..

  SV: Tack gumman! <3

  Kraaaam
  Sanna

 3. Lene skriver:

  Mit sne er heldigvis smeltet igen – eller næsten i hvert fald. Jeg håber vi får meget lidt sne i vinter. Det er så svært for mig at komme rundt når der er sne. Især fordi kommunen ikke er ret flinke til at rydde ordentligt.

  • Annefia skriver:

   Sånt behöver ju inte jag bry mig om eftersom jag stannar inomhus hela vintern (och får skjuts fån dörr till dörr på julafton). Snö är alltid väldigt trevligt när man bara upplever det inifrån. LOL

 4. Pingback: ÄNTLIGEN!!! | Fialand – Pyssel & Prat