Måndagsuppdateringen v 48

Weeeehooooo! Den här veckan har stickandet äntligen gått framåt igen. Nu har jag hunnit sticka ikapp alla dom varv jag rivit upp plus ytterligare 2 varv. Duktig Annefia!

Isas tröja

Egentligen hade jag tänkt visa stickningen ihop med Isa också för att ni skulle få ett litet hum om hur det blir. Men ja, sen kom brevbäraren med ett paket från utlandet och så blev jag lite upptagen i stället så nu får ni klara er ändå. Men det syns ju alla fall att jag kommit nån vart den här gången. Det ÄR alltså roligt när stickningen är större från vecka till vecka i stället för tvärtom.

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Måndagsuppdatering, Pyssel, Stickat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Måndagsuppdateringen v 48

 1. Lovisa skriver:

  Trodde först att det var en hållare till ljushållaren, men icke. Gör det samma vad du har den till, fin var den iallafall! Jag vart förresten klar med min simpla stickning häromdagen med. Nu kommer det dröja några år innan jag tar itu med nästa halsduk, måjaglova.

  • Annefia skriver:

   Jag tror aldrig den dag kommer när jag sätter mig och stickar en mönsterstickad adventsljusstake. SÅ kul är det alltså inte att sticka! LOL Möjligtvis blir det fler docktröjor när den här är färdig men INTE med lusekoftsmönster i sånna fall.

   Jag vet inte om jag skulle ha tålamod att sticka en lång halsduk i människostorlek så jag förstår om du vill ta en mångårig paus.

 2. Elle skriver:

  *haha* Jag trodde också vid första blicken att du hade stickat en adventsstake! Med svaga och trötta ögon….*ler*

 3. LadyNight skriver:

  Ser bra ut! Det lönar sig att vara envis :P Hur avslutar du kanterna förresten?

  …och är det bara jag som blev nyfiken på paketet från utlandet?

  • Annefia skriver:

   Det kan ju finnas visst fog för din nyfikenhet om man säger så, fast det här paketet har inte rest lika långt som det förra. Blogginlägg kommer så fort jag orkar.

   Varje varv påbörjas och avslutas med tre maskor rätstickning i grått. Tanken är ju att det ska bli en kofta som har knäppning fram och då ville jag ha en tydlig kant som inte rullar sig och där jag kan fästa hyskor och hakar.

 4. Pingback: Måndagsuppdateringen v 49 | Fialand – Pyssel & Prat