Äntligen! Den spännande upplösningen!

Som jag FÖRSTÅR att ni alla har VÄNTAT… och UNDRAT!!! Vad hände egentligen med det där grävjobbet dom höll på med utanför sovrumsfönstret… och som dom började med i MAJ??? Kom dom nånsin och asfalterade som dom SKULLE göra… i OKTOBER???

Titta! Asfalt!!!

Jodå, dom kom… i DECEMBER! Här går det undan i svängarna minsann! Tur för dom att det inte kommit nån snö än.

Blommande kärleksört

Medan snön lyser med sin frånvaro lyser kärleksörten vackert rosaröd i rabatten. Inte så där VÄRST mycket julstämning ute måste jag då säga.

Nu ska dom bara montera dit en trappa också nedanför ytterdörren mitt på väggen. Undrar vad som dröjer längst, snön eller trappan?

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Äntligen! Den spännande upplösningen!

 1. LadyNight skriver:

  Pssst…just nu i skrivandets stund så regnar snön bort här. En sysselsättning som pågått hela natten och det är INTE kul ute nu. Jag hade föredragit torr bar mark :P

  • Annefia skriver:

   Även jag hade föredragit torr barkmark framför regn och storm som vi också haft sen i natt nån gång. Yäck! Men nästa torsdag får vi snöstorm för då har mamma julavslutning på sin vävkurs och då blir det alltid snöstorm.

 2. Elisabeth skriver:

  Måste bara fråga… Var har du gjort om dina foton… Jag vill oxå ha snygga kanter på mina….

  • Annefia skriver:

   Så kul att du gillar hur mina foton ser ut. Jag använder mig av funktionen ”picture frame” i mitt grafikprogram Paint Shop Pro för att lägga till ramarna. Man kan ladda ner flera ramar på nätet fast just den här har jag fixat till själv.

   Den finns ju andra små program som är till för att lägga till just ramar och sånt men dom känner jag tyvärr inte till själv eftersom jag redan hade PSP.