Min Amaryllis (blomman alltså, inte dockan)

Första blomman

I går slog den ut, första blomman på årets amaryllis. Visst är den vacker? Men en del av mig saknar också den krispigt vita som jag brukar ha varje år. Nästa gång får den nog bli en sån, då får jag ju det bästa av två världar färger. Jag misstänker nämligen att den här hinner blomma över så pass tidigt att jag kommer BEHÖVA köpa en amaryllis till i år. Jo, det är absolut BEHÖVA det är frågan om (ett år vill jag minnas att jag var tvungen att köpa tre. Stackars mig!).

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Min Amaryllis (blomman alltså, inte dockan)

  1. Sanna skriver:

    Underbar blomma! Och lycko dig som redan har Trolltider.. =)

    Kraaaaam
    Sanna

  2. Pingback: Gott Nytt År!!! | Fialand – Pyssel & Prat