Titta tompten!

Nu har jag plockat fram min stora trätomte som jag målade för många år sedan. Egentligen ska han hålla en lykta i högerhanden, men ja, knäppa katter och lykta med glasrutort är ingen bra kombination. Och för den delen knäppa katter och brinnande stearinljus är en ännu sämre kombination.

Nu har tomten kommit! Snart är det jul!

Ugh! Det är inte lätt att ta bra bilder i det här eviga mörkret vi har nu. Det krävdes alt av lampor jag har i vardagsrummet + blixt + en massa justerande i Psp för att få en bild som inte såg ut som ett gråmurrigt, sjukligt gult gytter och trots det är ju färgåtergivningen LÅNGT i från den bästa. Men det snöar ute och är alldeles vitt på marken och jag misstänker att ni alla kan gissa vad det gör för mitt humör.

Snööööööö!!!! Tomteeeeee!!!! Snart är det jul! Rätt så nöjd ändå med andra ord.

Det här inlägget postades i Inredningspyssel, Övrigt, Pyssel, Ritat/Målat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Titta tompten!

 1. Birgitta skriver:

  Härlig tomte, har också en liknande… Blir lite avundsjuk på snön hos dig… Hoppas att den ligger kvar.

  Kram Birgitta

 2. Hedvig skriver:

  Han var stor och tjusig! Och han påminner om tomtarna i Trolltyg i tomteskogen. Det gillas. Fast jag tycker bäst om trollen förstås… ;)

  • Annefia skriver:

   Var är Fjant?
   Hä mamma!

   Jag tror inte man kan undgå att älska dom där trollen. Dom är så ljuvligt korkade.

   Jag har Trolltyg i tomteskogen på DVD och brukar titta varje jul och mamma har en tjock faktabok om tomtar (helt absolut jättefantastisk) som dom använt som inspiration till filmen.

 3. Lovisa skriver:

  Härligt med tomtar och snön!