Måndagsuppdateringen v 50

Så här nära jul har jag inte hunnit sticka lika mycket som vanligt. Å andra sidan har jag inte heller repat upp lika mycket som vanligt så det går på ett ut ändå, det ser nämligen ut som om jag stickat ungefär lika mycket som jag brukar. LOL

Isas tröja så här i juletider

I stället för att sticka har jag bakat pepparkakor, rört ihop senap och dekorerat burkarna, gjort julgodis och CENSUR-at julklapp (som inte är färdig än. Stress!) så jag har haft fullt upp ändå.

Den här gången få ni förövrigt bara se tröjan platt igen men det börjar snart bli dags att maska av för ärmhålen.

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Måndagsuppdatering, Stickat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Måndagsuppdateringen v 50

 1. LadyNight skriver:

  Åh skoj! Och nu känner man igen mönstret du skissade upp innan :)
  Ska bli intressnat att se hur du gör ärmarna. Jag försökte mig på en brun dockkofta i våras och kom så lång som till själva koftan och en halv arm. Sedan gav jag upp och var väldans missnöjd med hela skapelsen. Tycker om garnet (Fabel) så koftan sparades och ligger fortfarande och väntar på att jag ska bita ihop och få tummen ur. Fast nu är den en aning dammig och hua, så vet inte om den har någon framtid alls LOL

  • Annefia skriver:

   Kul att du känner igen mönstret. Även jag tycker att det ska bli väldigt intressant med ärmarna. Jag har ju liksom aldrig stickat ärmar förut nån gång och har inget mönster att gå efter så det kan bli lite hur som helst. LOL

 2. Pingback: Annandagsuppdateringen! | Fialand – Pyssel & Prat